Alle tijd voor u

In de huidige maatschappij moet alles al snel, sneller, snelst. Het lijkt wel of het niet meer wordt geaccepteerd, dat soms wat meer tijd nodig is om goede keuzen te maken. Dat geldt zeker voor zaken, waar u zelden of nooit mee te maken heeft gehad.

Wij geven u nog alle tijd en aandacht die u nodig heeft om uw vragen te beantwoorden en naar een oplossing van uw problemen te zoeken. Wij leveren bij voorkeur juridisch maatwerk, maar als u in een “confectiepak” past schromen wij er ook niet voor om daar in overleg met u voor te kiezen. Uiteraard beloven bijna alle notarissen u tegenwoordig dat u alle tijd en aandacht krijgt, maar bij ons is dat reeds van oudsher zo  en ook nooit anders geweest.

De beste oplossing
Wij luisteren naar wat u te vragen en te vertellen heeft over uw persoonlijke situatie. Wij inventariseren de mogelijke problemen waar u mee te maken kunt krijgen op juridisch en deels ook op fiscaal vlak, maar verliezen daarbij bijvoorbeeld de emotionele kant niet uit het oog. Waar mogelijk regelen wij uw juridische zaken zo veel mogelijk naar uw zin. Soms blijkt dat wat u wilt niet mogelijk is of niet door ons op te lossen is. Dan zullen wij samen met u naar de beste oplossing zoeken en waar nodig andere specialisten, zoals advocaten, accountants of fiscalisten raadplegen of u naar deze specialisten doorsturen. Desgewenst gaan wij zelfs met u mee.

Heldere afspraken
Natuurlijk ook bij ons kost tijd geld, maar wij vinden het wel essentieel dat wat  u met andere betrokken partijen afspreekt goed op papier komt te staan en dat iedereen tenminste begrijpt wat er afgesproken wordt. Dat mag ook best wat kosten en levert overigens vaak in de toekomst ook besparingen op.

Goedkoop = duurkoop
Als u dat geld er nu niet voor over heeft, dan zijn er vast wel “goedkope” notarissen die iets voor u willen vastleggen, maar of dat dan ook is wat u bedoeld? Neem dus geen risico en bedenk dat zeker in de juridisch vaak ingewikkelde diensten die notarissen verlenen goedkoop maar al te snel duurkoop kan blijken te zijn. Proceskosten om slecht geregelde zaken weer recht te zetten zijn vaak vele malen hoger dan de notariskosten.

Op zoek naar juridisch maatwerk? Laat ons u helpen en bijstaan met gedegen advies, wij nemen graag de tijd voor u!